Kamis, 16 Februari 2012

Campursari Didi Kempot - Sewu Dino.Mp3 dan Lirik

Campursari Didi Kempot - Sewu Dino Mp3 dan Lirik

Free Download Campursari Mp3 Dangdut Terbaru :

Lirik Dangdut Koplo dan Campursari �Sewu Dino �
Artis : Didi Kempot (Campursari Dangdut Koplo)
Judul : Sewu Dino
Lirik Campursari Didi Kempot - Sewu Dino


Lirik Lagu Campursari Didi Kempot - Sewu Dino Lyrics

Sewu Dino
Ciptaan : Brury � Darmoko
Vokal : Didi Kempot
Produksi : Dasa Studio

Rasane lemes awak iki
Koyo tanpo doyo
Naliko layangmu tak woco
Atiku koyo ra percoyo

Tak enteni rino klawan wengi
Suko manah nggonmu bali
Nganti ra kroso ueis sewu dino
Nggonmu pamit lungo

Salahku opo dusoku opo
Kowe tego nggandheng priyo liyo
Aku ra ngiro lamung ra nyono
Yen atimu ra koyo ayumu

Reff :
kembali ke atas..rasane lemes�

Aku ra ngiro lamung ra nyono
Yen atimu ra koyo ayumu
Yen atimu ra koyo ayumu
Download Lagu Campursari Didi Kempot - Sewu Dino.Mp3

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar