Minggu, 12 Februari 2012

Campursari Sony Joss - Nelongso.Mp3 Dan Lirik



Free Download Campursari Mp3 Dangdut Terbaru :

Lirik Dangdut Koplo dan Campursari � Nelongso �
Artis : Sony Joss (Campursari Dangdut Koplo)
Judul : Nelongso
Lirik Lagu Campursari Sony Joss - Nelongso


Lirik Lagu Campursari Sony Joss - Nelongso Lyrics

Nelongso
Vokal : Sonny Josz

Nelongso temen uripku
Urip pisan ono ngalam ndunyo
Nyambut gawe kok koyo ngene
Wiwit biyen mulo�.

Rong puluh tahun lawase
Adus udan adus kringet kepanasan
Nggolek pangan
Yo ning kutho Metropolitan

*)
Rino wengi
Pikiranku melang megung
Wong rasane kepingin bali
Ora nduwe sangu

Kelingan marang wong tuwoku
Tak impi-impi roso jroning ati
Kula niki tansah eling
Keluarga ning ndeso

REFF :
kembali ke *)
Download Campursari Sony Joss - Nelongso.Mp3

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar