Minggu, 12 Februari 2012

Campursari Sunyahni Manthous - Ojo Sembrono.Mp3 dan Lirik

Campursari Sunyahni Manthous - Ojo Sembrono Mp3 dan Lirik




Free Download Campursari Mp3 Dangdut Terbaru :

Lirik Dangdut Koplo dan Campursari �Ojo Sembrono�
Artis : Sunyahni Manthous (Campursari Dangdut Koplo)
Judul : Ojo Sembrono
Lirik Lagu Campursari Sunyahni Manthous - Ojo Sembrono


Lirik Lagu Campursari Sunyahni Manthous - Ojo Sembrono Lyrics

Ojo Sembrono
Ciptaan : Manthous
Vokal : Manthous & sunyahni
Produksi : Dasa Studio

pr:
ampyang gulane jowo� yo mas yo�.
pilih kacang opo klopo�
dadi wong lanang
mbok ojo sembrono� ojo�sembrono

glali jenange gulo..yo mas yo�
wong lali ora rumongso�
sarwo sarwi ngguyoake tingkahe..
suwe suwe kok mangkelake�

lk:
aduh dik aku sing kleru
ojo dadi atimu
durung durung kuwe wis nesu

neng kali nggowo pancingan
wong lali ora kelingan
yen lali ora kelingan

aduh dik aku sing luput
ojo pijer prengat prengut
wong ayu dadi semrawut

sosor bebek disosor meri
salahku dewek mohon disori
besok besok..nggak lagi lagi

pr:
manis gulane batu..jo kleru..
sing dodol rupane ayu�
janji kemis mesthi dadine setu�
yen kagol tak tinggal mlayu�

reff :
kembali ke atas
Download Campursari Sunyahni Manthous - Ojo Sembrono.Mp3

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar