Rabu, 21 Maret 2012

Campursari Danny Kasanramelan - Pak�e Macul.Mp3 dan Lirik

Campursari Danny Kasanramelan - Pak�e Macul Mp3 dan Lirik

Free Download Campursari Mp3 Dangdut Terbaru :

Lirik Dangdut Koplo dan Campursari "Pak�e Macul"
Artis : Danny Kasanramelan(Campursari Dangdut Koplo)
Judul : Pak�e Macul
Lirik Campursari Danny Kasanramelan - Pak�e Macul


Lirik Lagu Campursari Danny Kasanramelan - Pak�e Macul Lyrics

Pa�e Macul
(judul asli Pae Matjol)
Ciptaan : ??
Vokal : Danny Kasanramelan
Produksi : The Rhyntjan�s Production

Parak esuk pak�e nang kebone, ho�
Manggul pacul karo bontote, he�
Iku sarapane, sak bendinane
Iku kerjanane, sak bendinane

Pak�e macul-macul, nandur timun
Pak�e macul-macul, nandur timun
Pak�e macul-macul, nandur timun
Pak�e macul-macul, nandur timun

Amben parak esuk, pak�e budal manggul pacul karo porok�e
Nandur sak entuk�e, koyo bana telo kacang brol karo bentole
Wah penak rasane, budal parak esuk mulih yo sak geleme
Enak yo rasane, mangan jangan bening karo sambel trasine

Nelangsane pak, nelangsane
Pak�e sambat loro gegere, sak bendinane
Nelangsane pak, nelangsane
Umur pitung puluh ijik kothot awak�e

Nelangsane pak, nelangsane
Pak�e kowe wong dudo nanging ijik trangane
Nelangsane pak, nelangsane
Oh pak�e kowe isih keras iso nemu randane

Pak�e kerjo seminggu suwene, ho�
Setu minggu gelem lerene, he�
Piye.., wis sak mestine
Pak�e yo sing akas gek perlu nyambut gawe
Sak bendinane�

Pak�e macul-macul, nandur timun
Pak�e macul-macul, nandur timun
Pak�e macul-macul, nandur timun
Pak�e macul-macul, nandur timun

Nelangsane pak, nelangsane
Gelem ngrewangi ora diopahi
Nelangsane pak, nelangsane
Wong mbayar sing moro iku sing maculi
Nelangsane pak, nelangsane

Pak�e openan duwe wedang karo enerji
Pak�e�, oh pak�e�
Kowe wong dudo tenan ananging ora sembrono
Pak�e�, oh pak�e�

Pak�e macul-macul, nandur timun
Pak�e macul-macul, nandur timun
Pak�e macul-macul, nandur timun
Pak�e macul-macul, nandur timun

Nandur pak, nandur timun pak
Nandur pak, nandur bentol pak
Nandur pak, nandur timun
Nandur sembarang gawe nyandang pangan

Opo kowe ra ngerti, kowe ra ngerti
Bakal digoleki, karo rondo iki
Arep dijak nyanyi, yo laguku iki
Sing dijak nyanyi, awan lan wengi

Kowe arep nyanyi, yo iso nyanyi
Ayo podo nyanyi, ing wektu iki
Yo laguku iki, yo laguku iki
Pak�e macul iki..
Download Lagu Campursari Danny Kasanramelan - Pak�e Macul.Mp3

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar