Kamis, 08 Maret 2012

Campursari Didi Kempot - Tangise Ati.Mp3 dan Lirik

Campursari Didi Kempot - Tangise Ati Mp3 dan Lirik

Free Download Campursari Mp3 Dangdut Terbaru :

Lirik Dangdut Koplo dan Campursari "Tangise Ati"
Artis : Didi Kempot (Campursari Dangdut Koplo)
Judul : Tangise Ati
Lirik Campursari Didi Kempot - Tangise Ati

Lirik Lagu Campursari Didi Kempot - Tangise Ati Lyrics

Tangise Ati
Ciptaan : Didi Kempot
Vokal : Didi Kempot
Produksi : IMC Duta Record

Udan deres, wayahe wis wengi
Njur kelingan lungamu dek wingi
Opo wis dadi gegarising pesthi
Kowe bakal cidro janji

Senajan uripku rekoso
Kabeh mau bakale tak tompo
Nuruti gedhang yuaning roso
Bebrayan urip klawan ndiko

reff :
Kowe lungo tanpo kabar nganti seprene
Laraning ati sing nyonggo aku dewe
Campursarimp3.blogspot.com
Ora ngiro yen bakal ngene dadine
Wis wis yo wis yen ngono yo wis tak lilakake

reff :
kembali ke atas..udan deres�
Download Lagu Campursari Didi Kempot - Tangise Ati.Mp3
Download via 4share

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar