Senin, 19 Maret 2012

Campursari Manthous - Pantai Asmoro.Mp3 dan Lirik

Campursari Manthous - Pantai Asmoro Mp3 dan Lirik

Free Download Campursari Mp3 Dangdut Terbaru :

Lirik Dangdut Koplo dan Campursari "Pantai Asmoro"
Artis : Manthous (Campursari Dangdut Koplo)
Judul : Pantai Asmoro
Lirik Campursari Manthous - Pantai Asmoro

Lirik Lagu Campursari Manthous - Pantai Asmoro Lyrics

Pantai Asmoro
Ciptaan : Budi Jolong
Vokal : Manthous & Astuti & Yuni
Produksi : Dasa Studio

LK :
Pantai glagah dik neng kulon progo
Segoro kidul nglautan ngayogjokarto
Papan endah mudho mudhi mbangun tresno
Po maneh yen padhang mbulan koyo rino

PR :
Ra percoyo moas, yo dibuktekno
Ayu mlaku mlaku neng taman asmoro
Bertamasya karo melepas rindu
Ojo gemang mengko ndak gelo atiku

LK : Iwak paus dik, ono neng kene
PR : Awakku kurus terus mikir slirane
LK : Ombak segoro rame swarane
Campursarimp3.blogspot.com
PR : Nandang asmoro koyo ngene rasane
DUET : Ati tratap saben krungu suaramu
Saben ndino mung ngarepke malam minggu

reff :
kembali ke atas�.
Download Lagu Campursari Manthous - Pantai Asmoro.Mp3
Download via 4shared

Video Campursari Manthous - Pantai Asmoro

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar