Jumat, 20 April 2012

Kewer-Kewer - Dian Marshanda.Mp3 dan Lirik

Dangdut Koplo Kewer-Kewer - Dian Marshanda Mp3 dan Lirik

Lirik Lagu Dangdut Koplo Kewer-Kewer - Dian Marshanda Lyrics

KEWER – KEWER
Ciptaan : Didi Kempot – Tri Tunggal
Vokal : Dian Marshanda
Produksi : NN

Pr :
Wer kewer kewer mas
Nganti kewer kewer
Yen kowe nakal
Mengko kupingmu tak jewer

Wer kewer kewer kewer mas
Nganti kewer kewer
Campursarimp3.blogspot.com
Dikandani ora manut
Malah ngeyel yel yel

Lk :
Wer kewer kewer kewer dik
Nganti kewer kewer
Tak rewangi turu njengking ono emper
Nganti kapan wae aku tetep ngeyel yel yel

Pr :
Awan awan karepe kok njaluk menthong
Opo ra isin lo kae disawang uwong
Aku wegah tak ndelik ning njero senthong
Wong ra mblonjo kok karepe njaluk menthong

Lk :
Wer kewer kewer
Iki lo kewer kewer
Njaluk menthong karepku pas sepi uwong
Ning kowe wegah malah ndelik ono senthong

Wer kewer kewer
Aduh dik dikewer kewer

reff :
kembali ke atas…
Campursari Koplo

Video Dangdut Koplo Kewer-Kewer - Dian Marshanda

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar