Jumat, 06 April 2012

Kewer Kewer - Eny Sagita - Cak Rul.Mp3

Dangdut Koplo Kewer Kewer - Eny Sagita - Cak Rul Eni SAGITA Mp3 dan Lirik

Lirik Lagu Eny Sagita feat Cak Rul Kewer Kewer Lyrics

Pr :
Wer kewer kewer mas
Nganti kewer kewer
Yen kowe nakal
Mengko kupingmu tak jewer
Wer kewer kewer kewer mas
Nganti kewer kewer
Dikandani ora manut
Malah ngeyel yel yel
Lk :
Wer kewer kewer kewer dik
Nganti kewer kewer
Tak rewangi turu njengking ono emper
Nganti kapan wae aku tetep ngeyel yel yel
Pr :
Awan awan karepe kok njaluk menthong
Opo ra isin lo kae disawang uwong
Campursarimp3.blogspot.com
Aku wegah tak ndelik ning njero senthong
Wong ra mblonjo kok karepe njaluk menthong
Lk :
Wer kewer kewer
Iki lo kewer kewer
Njaluk menthong karepku pas sepi uwong
Ning kowe wegah malah ndelik ono senthong
Wer kewer kewer
Aduh dik dikewer kewer

Video Eny Sagita - Cak Rul Kewer Kewer OM SAGITA


Untuk mendapatkan Lagu Kewer Kewer Mp3 silahkan search pada kolom dibawah ini.

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar