Senin, 14 Mei 2012

Ilat Tanpo Balung - Lilin Herlina - New Pallapa.Mp3 dan Lirik

Dangdut Koplo Ilat Tanpo Balung - Lilin Herlina - New Pallapa Mp3 dan Lirik

Lirik Lagu Ilat Tanpo Balung - Lilin Herlina Dangdut Koplo Lyrics

Lilin Herlina lat Tanpo Balung
Panas mongso ketigo
Wawas sing tak kroso
Tiwas aku teko
Mbok tinggal lungo
Tegane atimu ninggalake aku
Kebangeten kebangeten awakmu
Bareng sing tak rasake
Ilat tanpo balung
Janji mlaku mlaku
Mbok tinggal mlayu
Nibo tangi aku
Aku ngoyak awakmu
Tulung entenono aku
Reff :
Opo ra kelingan
Biyen kuwe kuwi sopo
Loro tak obati
Bareng mari kowe lali
Campursarimp3.blogspot.com
Paribasan peksi
Mabur dhuwur eling bali
Aku kok apusi
Sak tenane aku ngerti
Ilat tanpo balung
Wis ditulung malah menthung
Sak karepmu tutukno lakumu
Reff :
Bareng sing tak rasake
Ilat tanpo balung
Janji mlaku mlaku
Mbok tinggal mlayu
Nibo tangi aku
Aku ngoyak awakmu
Tulung entenono aku
Reff :
Opo ra kelingan
Biyen kuwe kuwi sopo
Loro tak obati
Bareng mari kowe lali
Paribasan peksi
Mabur dhuwur eling bali
Aku kok apusi
Sak tenane aku ngerti
Ilat tanpo balung
Wis ditulung malah menthung
Sak karepmu tutukno lakumu
Sak karepmu tutukno lakumu
Campursari Koplo

Video Ilat Tanpo Balung - Lilin Herlina New Pallapa Dangdut Koplo

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar