Kamis, 29 Desember 2011

Campursari Koplo - Luntur - Dwi Ratna.mp3 Dan Lirik

Free Download Campursari Mp3 Terbaru :

Lirik Langgam dan Campursari �LUNTUR�
Artis : Dwi Ratna
Judul : Luntur



Yen lunturo wenterane
Ora kaya yen luntur tresnane
Tekan tekane atine
Kaya kaya mung sak sire dewe

Ora sembada biyene
Saben dina mung tansah methuke
Saben kepethuk tembunge
Angrerepo dadiyo duweke

Ora maido
Kala mangsa mung sok gawe gelo
Ewo semono nganti bisa anglunturke tresno
Ditambakno mrono mrene
Tiwas tiwas ndedowo lelarane
Nanging tombo sejatine
Ora liyo mung awake dewe
Download Campursari Koplo - Luntur - Dwi Ratna.mp3

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar