Senin, 27 Februari 2012

Campursari Ki Narto Sabdo - Sarung Jagung.Mp3 dan Lirik

Campursari Ki Narto Sabdo - Sarung Jagung Mp3 dan Lirik

Free Download Campursari Mp3 Dangdut Terbaru :

Lirik Dangdut Koplo dan Campursari "Sarung Jagung"
Artis : Ki Narto Sabdo (Campursari Dangdut Koplo)
Judul : Sarung Jagung
Lirik Campursari Ki Narto Sabdo - Sarung Jagung

Lirik Lagu Campursari Ki Narto Sabdo - Sarung Jagung Lyrics

Langgam Sarung Jagung
Ciptaan : Ki Narto Sabdo
Vokal : Wahyuni & KI Joko Petruk
Produksi : ??

Pr :
Sarung jagung, abote kebacut tresno
Tak rewangi korban jiwo rogo
Mlaku adoh tan nggresulo
Watone sesandhingan, kang gawe tentrem rasaku

Nadyan munggah gunung, nora wegah
Watone tansah sumanding
Mung tansah eling, sarung jagung
Campursarimp3.blogspot.com
Rasane kabotan tresno
Yen tan weruh sedino koyo setaun
Sarung jagung abot rasaku

Lk :
Sarung jagung, abote kebacut tresno
Tak rewangi korban jiwo rogo
Mlaku adoh tan nggresulo
Watone sesandhingan, kang gawe tentrem rasaku

Nadyan munggah gunung, nora wegah
Watone tansah sumanding
Mung tansah eling, sarung jagung
Rasane kabotan tresno
Yen tan weruh sedino koyo setaun
Sarung jagung abot rasaku

reff :

Duet :
Sarung jagung, abote kebacut tresno
Tak rewangi korban jiwo rogo
Mlaku adoh tan nggresulo
Watone sesandhingan, kang gawe tentrem rasaku

Nadyan munggah gunung, nora wegah
Watone tansah sumanding
Mung tansah eling, sarung jagung
Rasane kabotan tresno
Yen tan weruh sedino koyo setaun
Sarung jagung abot rasaku
Download Lagu Campursari Ki Narto Sabdo - Sarung Jagung.Mp3

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar