Senin, 05 Maret 2012

Campursari Didi Kempot - Ketaman Asmoro.Mp3 dan Lirik

Campursari Didi Kempot - Ketaman Asmoro Mp3 dan Lirik

Free Download Campursari Mp3 Dangdut Terbaru :

Lirik Dangdut Koplo dan Campursari "Ketaman Asmoro"
Artis : Didi Kempot (Campursari Dangdut Koplo)
Judul : Ketaman Asmoro
Lirik Campursari Didi Kempot - Ketaman Asmoro

Lirik Lagu Campursari Didi Kempot - Ketaman Asmoro Lyrics

Ketaman Asmoro
Vokal : Didi Kempot
Ciptaan : Handiman

Saben wayah lingsir wengi
Mripat iki ora biso turu
Tansah kelingan sliramu
Wong ayu kang dadi pepujanku

Bingung rasane atiku
Arep sambat nanging karo sopo
Nyatane ora kuwowo
Ngrasakke atiku sansoyo nelongso

reff :
Wis tak lali-lali
Malah sansoyo kelingan
Nganti tekan mbesok kapan nggonku
Mendem ora biso turu

Opo iki sing jenenge
Wong kang lagi ke taman asmoro
Prasasat ra biso lali
Esuk awan bengi tansah mbedo ati

reff :
Bingung rasane atiku
Arep sambat nanging karo sopo
Nyatane ora kuwowo
Ngrasakke atiku sansoyo nelongso

reff :
Wis tak lali-lali
Malah sansoyo kelingan
Nganti tekan mbesok kapan nggonku
Mendem ora biso turu

Opo iki sing jenenge
Wong kang lagi ke taman asmoro
Prasasat ra biso lali
Esuk awan bengi tansah mbedo ati

Download Lagu Campursari Didi Kempot - Ketaman Asmoro.Mp3
Download Via 4shared.com

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar