Rabu, 25 April 2012

Lilo - Rass Dangdut Koplo Mp3 dan Lirik

Dangdut Koplo Lilo - Rass Jepara Mp3 dan Lirik

Lirik Lagu Lilo - Rass Dangdut Koplo Lyrics

Lilo Dangdut Koplo
Opo wis ora kelingan
Sumpah janjimu mung marang aku
Campursarimp3.blogspot.com
Sineksen lintang rembulan
Jarene tresnamu mung kanggo aku

Wis dadi telung ketigo
Nanging sliramu ora kirim warto
Banjur saiki wis teko
Kowe malah gandeng prawan liyo

Ora nyono….,ora ngiro….
Kowe medot taline asmoro
Tresnaku kang tulus suci
Ra mbok jogo malah mbok blenjani

Opo pancen wis nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Nanging abot jroning ati
Mergo aku ra biso nduweni

Lilo atiku wis lilo
Nadyan batinku keloro-loro
Nanging aku ra kuwowo
Mergo atiku wis kebacut tresno

reff :
kembali ke atas..opo wis ora…
Campursari Koplo

Video Dangdut Koplo Lilo - Rass Jepara

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar