Minggu, 22 Januari 2012

Campursari Manthous - Pamitan.Mp3 dan Lirik

Free Download Campursari Mp3 Dangdut Terbaru :

Lirik Langgam dan Campursari � Pamitan�
Artis : Manthous (Campursari Gunung Kidul)
Judul : Pamitan
Lirik Lagu Manthous � Pamitan


lilanono pamit muleh,
pesti kulo yen didi jodone,
mugo enggal antuk sulih,
wong sing biso ngladeni slirane,

pancen abot jroning ati,
ninggal ndiko wong sing dak tresnani,
nanging bade kados pundi,
yen kawulo....
sadremo nglampahi....

mung semene... atur puji kario raharjo,
sak pungkure... ojo lali, asring kirim warto,

eman-eman benjang ndiko,
yen to nganti digawe kuciwo,
batin kulo mboten lilo,
yen to nganti mung disiyo-siyo...
Download Campursari Manthous - Pamitan.Mp3

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar