Kamis, 26 Januari 2012

Campursari Sangkuriang - Runtik Ing Ati.Mp3 dan Lirik

Free Download Campursari Mp3 Dangdut Terbaru :

Lirik Dangdut Koplo dan Campursari �Runtik Ing Ati�
Artis : Lia - Sangkuriang (Campursari Sragen)
Judul : Runtik Ing Ati
Lirik Lagu Campursari Dangdut Koplo Sangkuriang � Runtik Ing Ati


Runtik Ing Ati
Ciptaan : NN
Vokal : Lia
Produki :

Yen aku mirengaken caping gunung
Atiku tansah nelongso
Naliko maju perang, ing jaman jepang
Sliramu paring usodo

Mung welingku, yen merdeko
Ayo mampir omahku ning deso
Nganti jaman saiki kang wus tentrem
Siro kangmas tak goleki

Soko sragen nganti teko boyolali
Sliro kangmas ono ngendi
Yen wus sedo pusarane
Arep tak babut wangi kembang mlati

Ngitungi jaman ing parangtritis
Kanggo nglibur ati
Mung sliramu tansah kumantil
Ono ing netraku

Bebasan priyo sewu,
Ora biso ngganteni siro wong bagus
Runtik ing ati koyo ngenteni
Godong garing sing mati dung priyak

reff :
kembali ke atas..yen aku mirengaken�
Download Campursari Sangkuriang - Runtik Ing Ati.Mp3

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar