Rabu, 04 Januari 2012

Didi Kempot - Nunut Ngiyup.Mp3 dan Lirik

Free Download Campursari Mp3 Terbaru :

Lirik Langgam dan Campursari �Nunut Ngiyup�
Artis : Didi Kempot
Judul : Nunut Ngiyup
Lirik Lagu Didi Kempot � Nunut Ngiyup


Nunut ngiyup kulo nunut ngiyup
udan lali ra gowo payung
ten tritis kulo nggih purun
ten ngemper kula nggih purun
sak derenge matur nuwun...


Nunut leren kulo nunut leren
ajeng wangsul sampung kewengen
udane ra leren-leren
banyune netes ning gendeng
leren kulo nunut leren...

Langite peteng dedet
hawane adem banget
mbok kulo di jak mlebet
kersane tambah anget...

Semarang kaline banjir
arak nyabrang wedi kentir
napa kulo angsal mampir
kentongan ampun di titir...

Kali cilik niku kalen
jaman cilik konco nglangen
napa sampeyan kesupen
kulo badhe nderek leren...

Nunut leren kulo nunut leren
ajeng wangsul sampung kewengen
udane ra leren-leren
banyune netes ning gendeng
leren kulo nunut leren...

Nunut ngiyup kulo nunut ngiyup
udan lali ra gowo payung
ten tritis kulo nggih purun
ten ngemper kula nggih purun
sak derenge matur nuwun...

Langite peteng dedet
hawane adem banget
mbok kulo di jak mlebet
kersane tambah anget...

Semarang kaline banjir
arak nyabrang wedi kentir
napa kulo angsal mampir
kentongan ampun di titir...

Kali cilik niku kalen
jaman cilik konco nglangen
napa sampeyan kesupen
kulo badhe nderek leren...

Nunut ngiyup kulo nunut ngiyup
udan lali ra gowo payung
ten tritis kulo nggih purun
ten ngemper kula nggih purun
sak derenge matur nuwun...

Nunut leren kulo nunut leren...
Download Didi Kempot - Nunut Ngiyup.Mp3

Koleksi Semua album Lirik dan Lagu Didi Kempot

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar